Vuorisen Konepaja palvelee:

Hitsauspalvelut

Hitsauspalvelut

Hitsaamme pääasiassa mustaa rautaa, mutta tarvittaessa myös rosteria pieniä määriä. Alihankintana tekemiämme tuotteita viedään ympäri maailman. Suurimmat kotimaiset kumppanimme ovat Dinolift Oy, Vilakone Oy, Pemamek Oy ja Dometal Oy. Heidän kauttaan laadukkaat saumamme valloittavat Euroopan lisäksi kaukaisempiakin maita. Käytössämme on Kempin huippukalusto. Pienimmät kappaleet liikkuvat helposti käsivarsinostimilla ja suurempien tuotteiden (max 10000 kg) liikuttamiseen tilamme on varustettu siltanostimella.

Maalauspalvelut

Maalauspalvelut

Tilavassa maalaamossamme (15m x 33m x 6m) hoituvat suuret määrät ja suuremmatkin kappaleet nopeasti. Useimmiten tuote on valmiina seuraavana päivänä, jos tuotteet toimitetaan meille aamulla. Sadan koukun kiertävä linja ja 180 asteeseen lämpiävät kaapit takaavat nopean tuotantoketjun. Käytetyin tekniikkamme on korkeapaineinen märkämaalaus. Maalamme tuotteita kahdella tapaa. On kertamaaleja, missä on ruosteenestopigmentit mukana, tai maalataan ensin Epox-pohja (80 myytä), ja pintamaali (80 myytä) päälle. Nykyisin 140 myytä kuivaa maalia on yleinen vaatimus maalin paksuudelle. Pääasiassa pintamaali maalataan uretaanilla, koska se on kestävä UV säteilyä vastaan. Tämä varmistaa sen, ettei maali muutu auringonvalossa.

Haluatko tarjouksen tai kysyä lisää?

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian! Vastausaikamme on yleensä 1-2 arkipäivää.

Tähdellä merkityt kentät (*) ovat pakollisia.
Lomake on lähetetty! Kiitos yhteydenotosta!
Oho! Nyt meni langat solmuun, eikä viestisi lähtenyt. Voit myös laittaa sähköpostia suoraan kauko.vuorinen@vuorisenkonepaja.fi